Zařiďte koupelnu levně v Outletu Olomouc

Kvalitní a značkové koupelnové vybavení se slevou až 90 %? I to je u Ptáčka možné.Jakkoli se to zdá totiž neuvěřitelné, v Outletu Olomouc dostanete kvalitní značkové produkty s opravdu úctyhodnou slevou.

Zařiďte koupelnu levně v Outletu Olomouc zveřejněno: 19. 6. 2024

Levná koupelna plná kvalitních produktů
Chcete-li stylovou koupelnu plnou kvalitního vybavení, ale zároveň potřebujete zařídit vaší oblíbenou místnost levně, není nutné dělat kompromisy. Ve specializovaném Outletu Ptáček v Olomouci naleznete zboží od renomovaných výrobců za skvělé ceny. Chcete vanu, koupelnovou baterii, sprchu nebo koupelnový nábytek? Navštivte naši pobočku na adrese Sladkovského 40, 783 71, Olomouc a přijdete si na své. Nemusí to ale končit jen levnou koupelnou. Jelikož v našem Outletu zboží neustále doplňujeme a sortiment se mění, najdete u nás i radiátory, kotle, podlahové vytápění a další produkty ze sortimentu topení, voda, plyn. Jedná se o zboží doprodávané, vystavené nebo vzorky vyřazené při rekonstrukci kójí na koupelnových studiích, které můžete zakoupit s až 90% slevou z původních doporučených cen výrobce.

Stále nový sortiment v koupelnových Outletech
Aktuální nabídku Outletu Ptáček Olomouc nejlépe znají naši kolegové na pobočce, kteří vám poskytnou také přesné informace o případné nekompletnosti nebo poškození výrobku. Pokud je tedy cena snížena z důvodu druhé jakosti či vady zboží, budete odborným personálem prodejny na tuto skutečnost upozorněni. V současnosti máme v nabídce kompletní i neúplné série sanitární keramiky, obkladů a dlažeb, vodovodních armatur, koupelnového nábytku a doplňků. Zítra však může být nabídka úplně jiná, tak s návštěvou raději neotálejte. Součástí výprodejového sortimentu je samozřejmě i doplňkový a montážní materiál.

Levnou koupelnu zařídíte i v dalších městech
Kromě Outletu Ptáček v Olomouci, který je součástí koupelnového studia, můžete navštívit Outlety i v Brně, Čestlicích, Unhošti, Plzni a Praze Vysočanech. Na všech těchto pobočkách můžete nakupovat koupelnové vybavení za ceny, které vás opravdu překvapí.

  • Outlet Olomouc 1
  • Outlet Olomouc 2
  • Outlet Olomouc 3
  • Outlet Olomouc 4