Tichý odpadní systém Master3Plus

Poznejte jeden z nejtišších odpadních systémů.

Tichý odpadní systém Master3Plus zveřejněno: 26. 10. 2023

O tichém potrubí jste se na našich stránkách již dozvěděli v době, kdy ho firma Pipelife zavedla na trh. Jde o řešení instalace, které eliminuje nežádoucí zvukový efekt při odvodu odpadních vod. Jmenuje se Master3Plus a svými schopnostmi zvyšuje nároky na standard bydlení. Za kvalitou systému stojí vylepšená receptura třívrstvých trubek, a především plnivo v jejich střední vrstvě.

Nyní je zde aktualizovaná verze značky tichého odpadního systému Master3Plus. Přináší vylepšené vlastnosti i širší sortiment, a to v elegantní černé barvě!

Tento inovovaný systém byl vyvíjen s důrazem na zvýšení zvukové izolace, zachování vysoké tuhosti a robustnosti. Při navrhování tvarovek byl kladen důraz na optimalizaci průtoku odpadních vod. Rozšířen byl také sortiment systému o prvky, jako jsou oblouky (kolena s větším rádiusem) nebo ventilační odbočky – speciální armatury vhodné pro vysokopodlažní budovy.

Master3Plus byl koncipován tak, aby odpovídal současným požadavkům na kvalitu, zvukovou izolaci, jednoduchou instalaci a dlouhou životnost v oblasti stavebnictví či bytové výstavby. S třemi funkčními vrstvami potrubí, prvotřídním materiálem a promyšleným designem přináší značné výhody pro projektanty, montážní firmy, investory i obyvatele. Výsledky testů provedených nezávislou laboratoří ve Stuttgartu potvrdily, že systém Master3Plus patří mezi nejtišší odpadní systémy na evropském trhu.