Tepelná čerpadla od Prothermu pro spokojené bydlení

Výrobky Protherm se vyznačují uživatelským komfortem, snadným a přívětivým ovládáním a především vysokou kvalitou.

Tepelná čerpadla od Prothermu pro spokojené bydlení zveřejněno: 29. 1. 2024

Tiché tepelné čerpadlo s vysokým výkonem
Už několik let naleznete v nabídce renomovaného výrobce tepelné techniky značky Protherm nejen plynové a elektrické kotle, ale také tepelná čerpadla. Mezi favority patří teplená čerpadla GeniaAir vzduch-voda, která jsou dostupná v provedení monoblok i split. Oceníte je jak v novostavbách, tak v rekonstruovaných domech. Jsou ideální pro podlahové vytápění i radiátory. V případě funkčního plynového kotle lze oba systémy propojit, vytvořit hybridní vytápění a získat mnoho dalších výhod.

Tepelná čerpadla GeniaAir nejen vytápějí nebo ohřívají vodu, ale také aktivně chladí. Lze je tedy efektivně využívat i mimo hlavní topnou sezónu. Všechny modely Protherm s různými hodnotami výkonu jsou akreditovány pro získání státního příspěvku v rámci dostupných dotačních programů.

Hlavní specifikace:
Vysoký výkon
Velmi nízká spotřeba energie
Šetrnost k přírodě pro udržitelnou budoucnost a ekologii
Vynikající volba pro novostavby i renovace topných systémů
Tichý provoz
Možnost prodloužené záruky

Úspory především
V nabídce firma Prother je několik typů. Doporučujeme GeniAir Mono. Jde extrémně úsporné tepelné čerpadlo , což znamená, že vám výrazně sníží náklady na energii. Využívá obnovitelný zdroj energie - teplo z okolního vzduchu a pracuje s přírodním ekologickým chladivem, což nejenže šetří vaše náklady, ale také dbá na životní prostředí. Účinnost tohoto tepelného čerpadla nikdy nebyla vyšší. GeniaAir Mono patří do energetické třídy A+++ a navíc můžete využít zajímavý státní příspěvek v dotačním programu Nová zelená úsporám. Je ideální volbou nejen pro novostavby, ale také pro rekonstrukce starších budov s radiátory nebo podlahovým topením.

GeniaAir Mono využívá pokročilou technologii, která zahrnuje venkovní ventilátor pro přívod vzduchu. Ten je však extrémně tichý, s měřeným hlukem pouhých 28 dB (A) ve vzdálenosti 3 metrů. To je srovnatelné s tichým tikáním hodin, což umožňuje instalaci i v hustě zastavěných oblastech a řadových domech. S GeniaAir Mono přinášíte změnu, která se snadno vejde do vašeho prostoru. Venkovní i vnitřní jednotky jsou kompaktní, a vnitřní hydraulická stanice nevyžaduje mnoho místa.

A nakonec, GeniaAir Mono je součástí značky Protherm, což znamená záruku kvality. Je stejně spolehlivé jako ostatní produkty od Protherm a nabízíme vám i možnost prodloužené záruky. Všechny produkty firmy Protherm zakoupíte v našich Instalatércentrech.

Kondenzační kotle, které reagují na kvalitu plynu
Nejnovější řada kotlů od společnosti Protherm poskytuje kvalitní i efektivní vytápění a zajistí uživatelům pohodlí teplé vody v dostatečném množství. Velkou předností těchto kotlů je skutečnost, že automaticky reagují na změnu složení i kvality plynu. Plynové kondenzační kotle řady Protherm Flame Fit splňují nejnovější technologické standardy. Snadno se instalují a nabízejí inovativní funkce pro efektivní a udržitelný provoz pro budoucnost.

Flame Fit jsou také schopné spalovat plyn s příměsí až 20 % vodíku. To zajišťuje perfektní provoz bez nutnosti manuálních úprav, což přináší skutečný komfort. V této řadě naleznete oblíbené plynové kotle Panther a Tiger Condens.

Pokud jde o regulaci, doporučujeme využít nejnovější bezdrátový prostorový regulátor MiGo Select SRT 51 f s internetovou bránou SR 940 f MiGo Link pro vzdálenou správu kotle. Díky aplikaci MiGo Link bude ovládání zařízení chytřejší, rychlejší, intuitivnější a uživatelsky přívětivější.

Tiger Condens Flame Fit
Špičková technologie se objevuje i v jednom z nejprodávanějších kotlů Protherm. Jedná se o model Tiger Condens. Nejnovější řada kotlů s technologií Flame Fit a optimalizovaným automatickým provozem eleminuje potřeby manuálních přenastavení. Kromě toho tento kotel poskytuje i vynikající komfort ohřevu teplé vody díky jejímu vrstvenému ukládání v integrovaném zásobníku. To zajišťuje dostatek teplé vody bez teplotních výkyvů i při současném odběru z více kohoutků. Funkce Smart Eco optimalizuje spotřebu energie při přípravě teplé vody podle zvyklostí a režimu domácnosti. Tiger Condens Flame Fit je ideální volbou pro rodinné domy s více koupelnami.

V kombinaci se systémovým regulátorem MiPro Sense dosahuje Tiger Condens energetické třídy účinnosti A+. Pro zajištění snadné výměny má tento kotel stejnou velikost a připojovací rozměry jako jeho předchozí verze.

Tyto i další kotle a telená čerpadla jsou v nabídce společnosti Ptáček a čekají na vás na vybraných Instalatércentrech. Navíc vám je rádi vám přivezeme až na místo určení.