Rohový odvzdušňovací ventil Concept FlexVent H

Do nabídky naší privátní značky Concept doplňujeme rohové odvzdušňovací ventily pod označením Concept FlexVent H od firmy FLAMCO.

Rohový odvzdušňovací ventil Concept FlexVent H zveřejněno: 16. 10. 2018

Odvzdušňovací rohové ventily Concept FlexVent H od firmy FLAMCO jsou osvědčeným spolehlivým výrobkem s vysokou účinností odvzdušňování a dlouhou životností určený pro vytápění a chlazení. Rohové odvzdušňovací ventily tak doplňují nabídku přímých odvzdušňovacích ventilů Concept AirVent.

Voda v systému obsahuje vzduch, který může způsobovat korozi a snižovat přenos tepla a chladu. Rohový ventil Concept Flexvent H se instaluje na místa, kde se hromadí vzduch. Ventil Concept Flexvent pracuje na principu plováku, kdy nashromážděný vzduch způsobí pokles plováku a následné otevření odvzdušňovacího ventilu. Po vypuštění vzduchu se plovák opět zdvihne a uzavře ventil.

  • Tělo odvzdušňovacího ventilu Concept FlexVent H je vyrobeno z jednoho kusu mosazi
  • Díky velmi malým rozměrům lze snadno namontovat do jakéhokoli systému. Poměrně velký vzduchový polštář v horní části každého typu plovákového odvzdušňovače ventilu Concept FlexVent H dostatečně chrání sedlo ventilu před kontaminací nečistotami a vodního kamene, takže ventil FlexVent nebude unikat.
  • Vhodné pro směs vody a glykolu až do koncentrace 50%
  • Max. provozní teplota: 120°C
  • Max. odvzdušňovací tlak: 7,0 bar
  • Max. provozní tlak: 10,0 bar
  • Exkluzivně pouze v naší prodejní síti
  • Prodloužená záruky výrobků Concept

Rohový odvzdušňovací ventil Concept FlexVent můžete objednat a zakoupit v prodejní síti Ptáček - velkoobchod. Ventily máme skladem na všech našich velkoobchodních a samoobslužných pobočkách. Přímo k zákazníkovi nebo na stavbu jsme schopni produkty dodat obratem. Více informací o produktech ze sortimentu divize instalace a vytápění a ohřev vody požadujte u svého prodejce, obchodního zástupce nebo na našich Instalatércentrech. Kompletní sortiment výrobků naší privátní značky Concept je k objednání v prodejní síti Ptáček - velkoobchod. Se složitějšími realizacemi vám rovněž poradí náš specializovaný tým technické podpory prodeje.