Osoušeče rukou Dyson Airblade

Rozšiřujeme pro vás sortiment sanitárního vybavení pro veřejný a komerční sektor. Nově u nás zakoupíte designové profesionální osoušeče rukou Dyson Airblade.

Osoušeče rukou Dyson Airblade zveřejněno: 18. 10. 2017

Rychlejší, hygieničtější a ekonomičtější sušení rukou v komerčních a veřejných sanitárních prostorech přináší technologie osoušečů rukou DYSON Airblade. Každou sekundu je do výstupních otvorů o šířce maximálně 0,8 mm vháněno až 35 litrů vzduchu filtrovaného přes HEPA filtr. Rychlým a hygienickým způsobem vytváří vzduchové ručníky proudící rychlostí 690 km/h.

Výhody osoušeče rukou DYSON Airblade:

  • HEPA filtry jako standard
  • Spotřeba elektřiny v pohotovostním režimu do 0,5 Watt
  • Automatické vypnutí po 30 sec.
  • Rychlost vzduchu 690 km/h
  • Prodloužená záruka 5 let na všechny díly
Osoušeče rukou DYSON Airblade
Specifikace
DYSON Airblade db
DYSON Airblade V
Označení výrobku AB14 HU02
Barvy šedá/bílá nikl/bílá
Kryt/povrch polykarbonát ABS polykarbonát PC
Hmotnost 8,2 kg 2,9 kg
Rozměry (v x š x h) 661 x 303 x 247 mm
394 x 234 x 100 mm
Napětí 50 Hz
50 - 60 Hz
Jmenovitý výkon 1600 Watt
1000 Watt
Doba schnutí 10 sec. 12 sec.

Osoušeče rukou DYSON Airblade zakoupíte v prodejní síti Ptáček - velkoobchod. Nejoblíbenější verze DYSON Airblade db a Airblade V máme skladem na našich centrálních distribučních místech a jsme schopni je dodat na naše pobočky nebo přímo k zákazníkovi v rámci několika pracovních dnů od objednání. Na objednávku můžeme dodat i variantu DYSON Airblade Tap, která chytře kombinuje vodovodní baterii a osoušeč rukou. V jednom kroku si omyjete a osušíte ruce přímo v umyvadle.

Více informací o produktech ze sortimentu instalace a sanitární vybavení požadujte u svého prodejce, obchodního zástupce nebo na našich Instalatércentrech. Kompletní portfolio výrobků ze sortimentu sanitární vybavení pro veřejný a komerční sektor je k objednání v prodejní síti Ptáček - velkoobchod a s jeho výběrem a oceněním vám pomohou naši specialisté.

Přiložené soubory

Název Formát Velikost  
Technický list - Dyson Airblade db PDF 509.73 KB
Technický list - Dyson Airblade V PDF 2.07 MB