Ohřívače pro velký dům či malou chatu

Ohřívače pro velký dům či malou chatu zveřejněno: 22. 6. 2023

Firma Dražice je český výrobce ohřívačů vody s dlouholetou tradicí. Jejich ohřívače jsou známé pro svou spolehlivost a kvalitu. Průběžně představujeme jejich novinky stejně jako osvědčené výrobky.

Vlajkovou lodí a nejúspornějším modelem je ohřívač OKHE SMART s inteligentním režimem a možností ovládáním mobilní aplikací. Jde o moderní a inteligentní ohřívač, který kombinuje pokročilou technologii s energetickou účinností. Právem je na výsluní zájmu uživatelů především proto, že je vybaven řadou funkcí, které zajišťují pohodlný a efektivní ohřev vody. Mezi jeho hlavní přednosti patří:

  • Inteligentní řízení - OKHE SMART je vybaven vestavěným řídicím systémem, který optimalizuje ohřev vody podle aktuálních potřeb a spotřeby. Díky tomu je schopen přizpůsobit se zákaznickým preferencím a minimalizovat energetické ztráty.
  • Dotykový panel - ohřívač je vybaven dotykovým panelem, který umožňuje jednoduchou a intuitivní obsluhu. Zde můžete nastavit teplotu vody, sledovat provozní informace a využívat další funkce.
  • Komunikační možnosti- ohřívač je připraven na komunikaci s dalšími zařízeními a systémy v rámci chytré domácnosti. Například může být integrován do chytrého termostatu nebo ovládán pomocí mobilní aplikace.
  • Energetická účinnost - ohřívač je navržen tak, aby minimalizoval ztráty tepla a maximalizoval účinnost ohřevu vody. Tím se snižují provozní náklady a přispívá se k ochraně životního prostředí.

V poslední době patří mezi favority také OKHE ONE/E, plochý ohřívač v modelech 30-120 litrů, který má zástavbovou hloubku pouhých 32 cm.

V nabídce DZ Dražice jsou také malé zásobníkové a průtokové ohřívače vhodné k umístění pod nebo nad odběrné místo i velkokapacitní stacionární ohřívače OKCE S s objemem až 1000 litrů. Elektrické ohřívače vody - bojlery můžete volit závěsné určené k zavěšení na zeď (vodorovně nebo svisle) nebo stacionární určené k postavení na podlahu.

Při výběru ohřívače je vždy dobré se poradit s odborníkem, aby se zvolený model co nejlépe přizpůsobil vašim potřebám a prostředí. Takové najde v našich Instalatércentrech. Dodavatel DZ Dražice plynule zásobuje všechny pobočky Ptáček.