Otevírací doba 5. a 6.7. Více informací

Jubilejní X.ročník odborného Veletrhu Ptáček

Brněnské výstaviště již po desáté přivítalo odborníky na technické zařízení budov, kteří měli možnost poznat nejnovější trendy o novinky ze své oblasti.

Jubilejní X.ročník odborného Veletrhu Ptáček zveřejněno: 17. 4. 2024

Koncem letošního dubna proběhl jeden z největších odborných veletrhů se zaměřením na topení, vodu a plyn v České republice i na Slovensku. Jubilejní X. ročník Veletrhu Ptáček, který se konal na výstavišti v Brně, byl plný nejen oborových novinek, ale také příjemné zábavy.

Společnost Ptáček se jako správný lídr na trhu TZB snaží své zákazníky z řad odborné veřejnosti seznamovat s aktuálními trendy a technologickými novinkami. A právě veletrh je pro to tím nejvhodnějším místem hned z několika důvodů. Tím nejdůležitějším je ale to, že se odborníci mohou sejít v největším pavilonu výstaviště, kde je dostatečný prostor pro vystavovatele i hosty veletrhu. Sortimentní novinky tento rok představilo a předvedlo více než 180 významných domácích i zahraničních dodavatelů, výrobců a vystavovatelů s expozicemi na ploše přesahující 5 000 čtverečních metrů. Výstavní stánky byly přehledně uspořádány do čtyř hlavních sekcí: vytápění, instalace, sanita a koupelny nebo inženýrské sítě. Velká část expozicí byla věnována alternativním zdrojům, zejména tepelným čerpadlům a fotovoltaice.

Na tři dny se brněnské výstaviště tedy stalo místem setkání odborníků a navázání osobních kontaktů s tuzemskými i zahraničními dodavateli. Tradiční akce opět přinesla mnoho poznání, odborných diskuzí, prezentaci novinek i zajímavý doprovodný program.

Patříte-li k těm zákazníkům, kteří se Veletrhu Ptáček nezúčastnili, zadejte si do vašeho chytrého telefonu upomínku, ať vám příští rok neuteče. Opravdu stojí za návštěvu.