Od projektu přes nákup až k montáži

Kompletní zajištění různých řešení malých i větších realizací FVE s Ptáčkem.

Od projektu přes nákup až k montáži zveřejněno: 4. 9. 2023

V dohledné době nás čekají legislativní změny jako novela zákona známá jako LEX OZE II - stanovení podmínek pro komunitní řešení týkající se i běžných domácností. V tu chvíli dostane fotovoltaika všeobecně další rozměr a stane se zajímavou žádanou komoditou i pro mnoho lidí, kteří ji prozatím na chuť nepřišli. My chceme být přepraveni, a proto jsme navázali spolupráci s projekční kanceláří ILIOS, která se specializuje na projektování fotovoltaických systémů.

Jejich odborníci mají hluboké znalosti v oblasti fotovoltaických projektů a jsou nám schopni pomoci od samotného počátku až po dokončení celého díla v souladu s platnou legislativou, aktuálními normami a předpisy.

Součástí naší spolupráce s firmou ILIOS je i pomoc s administrativními úkony, jež jsou spojeny s žádostmi o připojení u provozovatele distribuční soustavy, s 3D simulací, včetně energetického hodnocení FVE a vyřízením dotace, což může být často složitý a časově náročný proces, který zákazníkům značně zjednodušíme.

Ceny za jednotlivé úkony jsou orientační, řeší se individuálně s každým zákazníkem.

Modelový příklad pro FVE na RD (do 50 kW):

  • Žádost o připojení k DS - 3.500,- Kč
  • 3D simulace a energetické hodnocení FVE - 2.000,- Kč
  • Projektová dokumentace FVE: 10.000,- Kč
  • Vyřízení dotace NZÚ: 3.500,- Kč

Spolupráce s projekční kanceláří ILIOS s.r.o. nám umožňuje nabízet našim zákazníkům komplexní služby, které zahrnují nejen kvalitní sortiment fotovoltaických produktů, ale také technickou podporu a projekční činnost. Kontaktujte naše CALL CENTRUM na tel. 220 800 100, kde se dozvíte další podrobnosti.

Přiložené soubory

Název Formát Velikost  
Katalog_fotovoltaika PDF 6.02 MB
Ilios_Projekce PDF 11.32 MB