Nová exkluzivní série baterií TITANIA NEON NEW

Exkluzivní ekonomická série vodovodních baterií TITANIA NEON NEW pro nenáročné a nízkonákladové projekty nově v naší prodejní síti!

Nová exkluzivní série baterií TITANIA NEON NEW zveřejněno: 23. 5. 2018

Ve spolupráci s tuzemským producentem vodovodních baterií a sprchového programu, instalatérského materiálu, společností NOVASERVIS, představujeme novinku v naší prodejní síti. Vodovodní baterie TITANIA NEON NEW jsou dodávány exkluzivně v naší prodejní síti.

Modely armatur vychází z tradičních, léty prověřených modelů, které dostaly nový design a vylepšení. Série TITANIA NEON NEW nabízí klasické stojánkové umyvadlové baterie s a bez výpusti. Nástěnné umyvadlové baterie s ramínkem "LUX" a nebo "S" o montážní rozteči 100 a 150 mm. Dřezové baterie s délkou ramínka 150, 200 a 250 mm. Bidetovou stojánkovou baterii. Vanové s přepínačem a sprchové nástěnné baterie s roztečí 100 nebo 150 mm. A také speciální panelákové nástěnné baterie s keramickým ventilem bez příslušenství, rovněž o rozteči 100 a 150 mm.

Výhody baterií TITANIA NEON NEW:

  • Kompletní výrobková řada armatur používaných v tuzemských domácnostech
  • Lehce inovovaný tradiční a univerzální design
  • Dostupná cena
  • Exkluzivní model v naší prodejní síti
  • Servis až do domu
  • Prodloužená záruka 5 let

Vodovodní baterie TITANIA NEON NEW můžete objednat a zakoupit exkluzivně v prodejní síti Ptáček - velkoobchod. Všechny baterie máme skladem na centrálních skladech a vybraných pobočkách ve velkých městech. Na ostatní pobočky nebo přímo k zákazníkovi jsme díky tomu schopni produkty dodat v rámci několika pracovních dnů od objednání. Více informací o produktech ze sortimentu divize sanita a vodovodní baterie požadujte u svého prodejce, obchodního zástupce nebo na našich Instalatércentrech. Kompletní sortiment výrobků značky NOVASERVIS je k objednání v prodejní síti Ptáček - velkoobchod.

Přiložené soubory

Název Formát Velikost  
Leták - baterie TITANIA NEON NEW PDF 448.10 KB