Kondenzační kotle Protherm reagují na kvalitu plynu

Panther a Tiger nezapřou svojí silou a výkonem šelmy, od kterých získaly jméno.

Kondenzační kotle Protherm reagují na kvalitu plynu zveřejněno: 12. 12. 2023

Kondenzační kotle, které reagují na kvalitu plynu
Nejnovější řada kotlů od společnosti Protherm poskytuje kvalitní i efektivní vytápění a zajistí uživatelům pohodlí teplé vody v dostatečném množství. Velkou předností těchto kotlů je skutečnost, že automaticky reagují na změnu složení i kvality plynu. Plynové kondenzační kotle řady Protherm Flame Fit splňují nejnovější technologické standardy. Snadno se instalují a nabízejí inovativní funkce pro efektivní a udržitelný provoz pro budoucnost.

Flame Fit jsou také schopné spalovat plyn s příměsí až 20 % vodíku. To zajišťuje perfektní provoz bez nutnosti manuálních úprav, což přináší skutečný komfort. V této řadě naleznete oblíbené plynové kotle Panther a Tiger Condens.

Tiger Condens Flame Fit
Špičková technologie se objevuje i v jednom z nejprodávanějších kotlů Protherm. Jedná se o model Tiger Condens. Nejnovější řada kotlů s technologií Flame Fit a optimalizovaným automatickým provozem eleminuje potřeby manuálních přenastavení. Kromě toho tento kotel poskytuje i vynikající komfort ohřevu teplé vody díky jejímu vrstvenému ukládání v integrovaném zásobníku. To zajišťuje dostatek teplé vody bez teplotních výkyvů i při současném odběru z více kohoutků. Funkce Smart Eco optimalizuje spotřebu energie při přípravě teplé vody podle zvyklostí a režimu domácnosti. Tiger Condens Flame Fit je ideální volbou pro rodinné domy s více koupelnami.

Pokud jde o regulaci, doporučujeme využít nejnovější bezdrátový prostorový regulátor MiGo Select SRT 51 f s internetovou bránou SR 940 f MiGo Link pro vzdálenou správu kotle. Díky aplikaci MiGo Link bude ovládání zařízení chytřejší, rychlejší, intuitivnější a uživatelsky přívětivější.

V kombinaci se systémovým regulátorem MiPro Sense dosahuje Tiger Condens energetické třídy účinnosti A+. Pro zajištění snadné výměny má tento kotel stejnou velikost a připojovací rozměry jako jeho předchozí verze.

Tyto i další kotle a telená čerpadla jsou v nabídce společnosti Ptáček a čekají na vás na vybraných Instalatércentrech. Navíc vám je rádi vám přivezeme až na místo určení.