K montáži kulového kohoutu Simplex KFE těsnicí materiál nepotřebujete!

Rádi vám prozradíme, co dělá kulový kohout Simplex KFE tím nejlepším ve své třídě a jaké jsou jeho přednosti.

K montáži kulového kohoutu Simplex KFE těsnicí materiál nepotřebujete! zveřejněno: 13. 5. 2024

Kulových kohoutů je k dispozici hodně, ale jen jeden má hodně předností, a proto patří mezi špičku. Jde o Simplex KFE, a je od firmy Aalberts hfc CZ (Flamco / Comap).

Proč je kulový kohout Simplex KFE ideální volbou pro instalatéry?
Kulový kohout Simplex KFE je vysoce kvalitní kulový vypouštěcí kohout, který si hravě poradí s napouštěním, vypouštěním, nebo proplachováním jakéhokoli typu instalace na bázi vody, a to až o 50 % rychleji. Lze jej využít nejen pro vytápění a chlazení, ale i pro pitnou vodu a solární systémy.

Odolá vysoké zátěži i vandalům
Tento kulový kohout se skvěle hodí do veřejných prostor, kde se pohybuje více lidí, jako jsou například výrobní haly, průmyslové objekty a podobně. Všude tam hrozí neodborná manipulace, či odcizení části ventilu. Na to mysleli již konstruktéři, stejně jako na jednoduchost montáže. Rukojeť je proto snadno odnímatelná bez nutnosti použití nářadí. Těsnicí víčko je pevně připevněno k tělu ventilu, takže se nemůže ztratit. Skryté ovládání ve víčku slouží jako ruční uzavírací mechanismus. Tyto aspekty z něj činí kohout, který je 100% odolný proti vandalismu.


Jednoduchá instalace bez použití nářadí
Díky speciálnímu těsnícímu závitu se ventil snadno instaluje a svojí velkou kapacitou šetří čas. Další předností je možnost využití a montáž i v blízkosti rohů. Upevnění pomocí imbusového klíče pak zabraňuje jeho poškození. Další výhodou je polohově přesné vedení krytky přes výkyvné třmeny z ušlechtilé oceli.

Čas jsou peníze
Od svého zavedení v 90. letech 20. století Simplex KFE prokázal svou hodnotu mnohokrát díky množství jedinečných funkcí a výhod. S použitím kulového ventilu Simplex KFE lze instalace napouštět, vypouštět nebo proplachovat až o 50 % rychleji.

Vybrané kulové ventily nyní v akci
Aktuálně pro vás máme speciální ceny na kulové vypouštěcí kohouty Simplex KFE. Až do 30. 6. 2024 je koupíte levněji na našem e-shopu. Jde konkrétně o F10639, F10639, F10648