Fotovoltaika s dotací až 220 000 Kč

Pořízením fotovoltaické elektrárny od DZD Solar s možností zajištění státní dotace získáte i dlouhou záruku.

Fotovoltaika s dotací až 220 000 Kč zveřejněno: 29. 6. 2023

Družstevní závody Dražice-Strojírna s.r.o. je největší český výrobce ohřívačů vody, známý po celé Evropě. Je to pro nás dlouholetý partner, který v této době vyváží své výrobky do 25 zemí celého světa. Výrobky DZ Dražice vynikají inovacemi a tradiční kvalitou. Díky zkušenostem s teplem a akumulací jsou rovněž předním dodavatelem vybavení pro fotovoltaiku a zpracování solární energie.

Pořízením fotovoltaické elektrárny od DZD Solar s možností zajištění státní dotace až 220 000 Kč, získáte nyní i exkluzivní 10letou záruku na střídače a baterie přímo od společnosti DZ Dražice. Měniče i baterie navíc disponují excelentními technickými parametry a funkcemi, včetně plně asymetrického provozu s rychlou reakcí na změny spotřeby, podporou rychlého nabíjení a vybíjení a současně provozu v ostrovním režimu. Značka Dražice Solar se navíc pyšní platinovým partnerstvím s výrobcem technologie společností SolaX Power.

Pořízení vlastní fotovoltaické elektrárny nebylo nikdy výhodnější. Díky dotaci v programu Nová Zelená Úsporám můžete nyní realizovat mimořádně výhodnou investici do budoucnosti. Vyrábějte si vlastní energii a snižte své běžné měsíční výdaje, buďte více soběstační.

Využijte vaši střechu a začněte si vyrábět vlastní elektřinu. Správně navrženou fotovoltaickou elektrárnou vyrobená energie pokryje významnou část vaší spotřeby a snížíte tak své pravidelné měsíční výdaje na energie na desítky let dopředu. Životnost fotovoltaických panelů je totiž výrobci garantována i na déle než 30 let.

Kompletní řešení

DZ DRAŽICE ve spolupráci s neustále se rozšiřující sítí partnerských montážních firem nabízejí řešení fotovoltaiky na klíč včetně vyřízení dotace z programu Nová zelená Úsporám. Svou novou fotovoltaickou elektrárnu si tak můžete pořídit a užívat bez starostí a složitého zařizování.

Získejte dotaci až 220 000 Kč

Fotovoltaika na rodinných domech se již stává běžným standardem a její pořízení nebylo nikdy snazší. S dotací v rámci programu Nová Zelená Úsporám dokážete pokrýt až 50 % pořizovacích nákladů. To je fotovoltaika „za půlku.“ V kombinaci s dalšími opatřeními můžete získat i více.

Myslete na svoji budoucnost

Cena elektrické energie v dlouhodobém horizontu roste rychleji než míra inflace, rok 2021 zaznamenal v tomto směru značné výkyvy ovlivněné mnoha faktory, zejména ale i tlakem EU na zvýšení podílu výroby energie z obnovitelných zdrojů. Trend dlouhodobého růstu ceny tedy bude dále pokračovat. Investicí do fotovoltaiky určitě neprohloupíte a navíc přispějete k rozvoji obnovitelných zdrojů energie vlastním přičiněním. Přijďte se informovat na naše pobočky i o dalších možnostech tohoto alternativního zdroje energie.